Saa kastella! Tilannekatsaus jääkaudesta keskikesään.

Kaikki laatikot ovat paikoillaan, viimeiset taimet ja siemenet istutettiin heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Heikki täytti vuosia, jääkausi on ohitse ja kesäaurinko paistaa. Meikällä on loma ja nyt kelpaa olla!

Jääkauden jäljiltä istutukset myöhästyivät, aikaisemmin istutetut tomaatit sinnittelevät hädintuskin hengissä ja lokit söivät herneet, haastavaa! Epäonnistumisista voi keksiä vaikka mitä luovaa. Mietimme että voisimme istuttaa mustiksi jääneisiin laatikoihin villiyrttejä ja laittaa mukaan opastetaulut niiden käytöstä.

Nyt kun aurinko paistaa kasvit tarvitsevat kasvuunsa paljon kastelua, saa kastella siis! Oma puutarhanhoitajamme ehtii kiertää eripuolilla Tamperetta sijaitsevia laatikoita rajoitetusti, paljon riippuu siis naapureista ja luonnonvoimista. Todellinen yhteisöllinen projekti ei tuo kaikkea valmiina vaan haastaa mukaan yhteiseen kasvuprojektiin. Toivottavasti saamme pitkän ja lämpimän loppukesän, peukut pystyyn ja sormet ristiin että kukkasista kasvaa kurkkuja ja kurpitsoita!

Kasvulaatikoiden sijainnit löytyvät kukkasten aarrekartasta: Kukkasten aarrekartta

Medianäkyvyys ja positiivinen palaute ylitti odotukset, kukkasista on uutisoinut ainakin YLE Uutiset, Aamulehti, Suur-Tampere ja Voima-lehti, kiitos peukutuksesta!

Laatikoita on ryhtynyt hoitamaan asiaan perehtynyt puutarhuri Toni Virtanen ja hän jatkaa tarkemmin raportointia laatikoiden tilanteesta täällä blogissa. Allekirjoittanut toivoo oppivansa lisää Tonin jutuista!

Tuomas

Advertisement
Categories: Ei kategoriaa | Jätä kommentti

Artikkelien selaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: