Karttaa piirtämässä

Viikolla 22 kävimme Voiman toimittajan Maria Karuvuoren kanssa kiertämässä mahdollisia sijoituspaikkoja kasvulaatikoita varten. Maria lähti mukaan ihan vain auttamaan omalla autollaan, myöhemmin hän tekisi haastattelun Heikistä ja Haist’ Kukkanen projektista. Ensisijaisesti tarkastettiin sellaisia paikkoja mistä oli ilmaantunut etukäteen kiinnostusta läheisiltä asukkailta. Tärkeätä ei ole niinkään tehdä kaikkea valmiiksi vaan saada ihmisiä innostumaan yhteiseen projektiin.

Kuva

Sudenkadun kohdalla Tampereen jäähallin lähellä huomasimme että sijoituspaikka kasvaa solkenaan syötäviä villiyrttejä! Tuntui hassulta ajatukselta viedä paikalle kasvulaatikko kun paikka on jo valmiiksi täynnä ruokaa. Siitä saimme idean uuteen projektiin: tulemme tekemään villiyrtti opastauluja! Pystytämme niitä paikkoihin missä kasvaa runsaasti hyödynnettäviä villiyrttejä, miten kätevää!

Kuvasimme ja merkitsimme google mapsiin sijoituspaikkaehdotuksemme ja lähetimme ehdotukset kaupungille. Kaupunki mietti hetken ja – antoi hyväksyntänsä! Kiitos Tampere, täällä on mahdollista tehdä juttuja!

Kasvulaatikoiden sijaintikartta on tässä: https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zbVHlQGob54E.kgnPleOGGwV4

Päivitämme karttaan laatikoiden tilanteen sitä mukaan kun hommat etenee! Oranssi ja harmaa tarkoittavat suunniteltuja sijainteja (osa sijainneista eivät ole kaupungin hallinnassa ja ne ovat vielä avoimia), vaaleanvihreisiin olemme vieneet jo laatikot ja tummemman vihreisiin on istutettu jo taimia. Käykäähän katsomassa lähimmäisiä laatikoitanne!

Voiman toimittaja Maria Karuvuori tuli myöhemmin mukaan ensimmäisten laatikoiden asennukseen omenakujalle ja kirjoitti siitä ja Heikki Attilasta upean jutun Voimaan: http://fifi.voima.fi/artikkeli/2014/kesakuu/haist-kukkanen-tarjoaa-satoa-tamperelaisille

Mitähän tähän paikkaan vielä tulee ja kukahan siellä on mukana?

Kuva

Categories: Ei kategoriaa | Avainsanat: , , , , , , , | Jätä kommentti

Artikkelien selaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: