Ensimmäinen kokous

Kamu: ”mulle tuli suoraan sanottuna vähän höpö olo siitä kaikesta.”

Kamu: ”ehkä se juttu mitä jäin kaipaamaan oli selkeys ja suunnitelmallisuus, jotenkin liian maalailevaa että oisin saanu kiinni mistään”

Minä: ”no tässähän opetellaan vasta”

Kamu: ”mulle jäi vähän semmonen hölmistyny olo :P”

Namu: ”en oikein tiiä miten saisin tuon projektin kuulostamaan tärkeiden tyyppien mielessä huikeelta, kun mullekin se tuntui vähän hippien höpsötyksiltä :) ei mitenkään pahalla, vaan silleen ihan söpösti. tiiän kyllä että hippien hommiin ei moni helposti usko”

Kamu: ”en tiiä ymmärrätköhän yhtään mitä tarkotan, kun kattelet ite maailmaa niitten vihreitten kaikki onnistuu -hippilasien läpi ;)”

Koitin värvätä kamua mukaan meidän uuteen yhdistykseen Suomen Talkoot ry, hän oli aika kriittinen ensimmäisen kokouksen jälkeen ja ehkä syystäkin kun oli niin paljon ideoita että jutut lähti rönsyilemään villisti. Se on rakentavaa kritiikkiä ja siitä otetaan opiksi. Selvensin homman hänelle paremmin jäsenneltynä, ja se menee näin:

Haist’ Kukkanen hanke:

”Hmm siis tehdään 50 tasasivuisen kolmion muotoista kasvatuslaatikkoa mitkä sijoitetaan eri puolille Tamperetta. Kasvatuslaatikoita rakennetaan mm. työpajoissa, joka on myös yleinen perehdytystilaisuus kasvatuslaatikoiden rakentamisesta ja hoidosta. Kasvatuslaatikoille pyritään saamaan hoitaja lähialueelta, tämä on myös yhteisöllinen projekti, esimerkkinä yksinäinen vanhus joka yhteisöllisen kasvatuslaatikon hoidosta voi saada seuraa ja merkityksellistä touhua elämään. Laatikoiden sato on yleiseen käyttöön, jokaista ilahduttamaan. Kasvatuslaatikoista on suunnitelmana tehdä myös tutkimusyhteistyö projetki, jossa esimerkiksi yliopisto opiskelija toteuttaa gradututkimuksen kaupunkiviljeltyjen vihannesten puhtaudesta ja haitta-aine pitoisuuksista.”

Kamu: ”jee heti tuli selkeämpi käsitys :)”

Tänään esittelimme ideaa Hirvitalon tulevaisuuskokouksessa ja mietittiin yhteistyökuvioita. Hirvitalolta saamme ainakin tilaa rakentaa laatikoita ja varastoida multaa, lautaa sekä muita tarvikkeita mahdollisuuksien mukaan. Koulutustilaisuudet ja puutarhat sopivat Hirvitalon toimenkuvaan ja tasasivuiset kolmiot ovat jo ensimmäinen taiteellinen kannanotto tavallisia neliskanttisia vasten. Hirvitalo ja kelluva puutarha, doomit, kelluvat doomit, vettenpäällä kävelevät doomit ja ehkä kerran vielä lentävät doomit hyväksyivät selkeämmin jäsennellyt suunnitelmamme, joista kerromme lisää seuraavissa jaksoissa.

Tuomas 9.4.

Korjattu: Äidinkieltä, sävyjä ja määreiden ilmaisua. Kiitos <3

Categories: Ei kategoriaa | Jätä kommentti

Artikkelien selaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: